При Георги Гергов изборите са поставени на конюнктурна и интересчийска

...
 При Георги Гергов изборите са поставени на конюнктурна и интересчийска
Коментари Харесай

Г-н Гергов, вие като почетен руски консул, на страната на Русия ли сте или на страната на гълъба на мира Борисов?

 При Георги Гергов изборите са сложени на конюнктурна и интересчийска основа, а не на ценностна. Факт, който за нас не е изненада. Дали обаче е изненада за руснаците, това занапред следва да забележим. 
" Бойко Борисов не е този Бойко Борисов от преди 10 години. Вече е израснал политик. Той е совалка и притежател на мира в Европа ".

Думите са на почетния консул на Русия у нас, Георги Гергов. На 24.07.2017 той добавя тези собствен съжденията с признанието:  

" Моята персонална упоритост беше, след като имаме 2 милиона гласа за президента, да спечелим тези избори и тогава да създадем КОАЛИЦИЯ с ГЕРБ и да водим страната в верен път ”.

Предвид тези откровения, няма по какъв начин да не попитаме господин Георги Гергов, на чия страна е той през днешния ден? На страната на Русия или на страната на " гълъба на мира " Бойко Борисов?

И още: Значи ли, че " верният път " по който върви през днешния ден ГЕРБ, въпреки и без Българска социалистическа партия, включва оповестяването на Русия за опасност номер 1 за България? 

Защото, поради изявленията си, очевидно " господин - другаря " Гергов, също смята Русия за главен зложелател на България. 

Разбира се, това е реторичен въпрос. Реторичният въпрос пък е въпрос, който съдържа в себе си отговора. А отговорът е, че очевидно при Георги Гергов изборите са сложени на конюнктурна и интересчийска основа, а не на ценностна. Факт, който за нас не е изненада. Дали обаче е изненада за руснаците, това занапред следва да забележим. 

Нека напомним, че кабинетът угоди на Европейски Съюз и НАТО и дефинира Русия за зложелател номер едно на България. Мотивите са, че от Русия има киберзаплаха против България, което пък автоматизирано заплашва сигурността на страната ни от Изток.

NBOX.BG

Виж всички публикации от http://nbox.bg-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР